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【ロビー展示シリーズ第39弾】ワインの季節の始まり!

皆さん初めまして!

2017年の2月に入社したオランダ出身のデミ・ノエル・ライカーズです。私は先週から広報・企画課で研修をしています。海外のお客様も楽しめるように、このブログは日本語と英語でお伝えします。

Hello everybody!


My name is Demi Noelle Rijkers and I'm from the Netherlands. Since last week I have been working as a trainee at the PR department. That's why this time I was tasked with writing a blog post. It will be written in both Japanese and English, so our international guests are also able to understand it as well.

10月に入って気温がだんだん寒くなり、日本のワインの季節が始まりました。そんな季節に合わせた今回のロビー展示シリーズ第39弾は株式会社 井筒ワイン様の展示です。

As we have entered October and the days are gradually becoming colder, the wine season in Japan has finally begun! To go along with the wine season, our 39th lobby exhibition is sponsored by Izutsu Wine.
 

Izutsu Wine - Lobby Overview.jpg

1933年に創業された「井筒ワイン」は長野県のワイン醸造メーカーです。展示期間中は、井筒ワイン様によるホテルブエナビスタのお客様へ最高のワインのセレクションをご案内いたします。

Established in 1933, the Izutsu Wine Company is a wine producer from Nagano Prefecture. During this exhibition, they will be presenting the guests of Hotel Buena Vista with a selection of their finest wines!


Izutsu Wine - Name Closeup.jpg


ホテルブエナビスタの入り口から入るとすぐロビーの中央にワインとワインの樽をご覧いただけます。一番手前の樽の上に「コンコード」、「メルロー」、「シャルドネ」、「ナイヤガラ」と「カベルネ・フラン」等色々なワインが展示されています。上の棚の真ん中に「ホテルブエナビスタのオリジナルワイン」もございます!そうです!井筒ワイン様は数年前からホテルブエナビスタのオリジナルワインを造ってくださっています。

When entering the hotel, you will soon see wine barrels and bottles being displayed in the center of the lobby. On top of the first barrel, a variety of different wines are laid out such as Concord, Merlot, Chardonnay, Niagara and Cabernet Franc. Also, in the middle of the top shelf lies our very own Hotel Buena Vista Original Wine! That's right - Izutsu Wine has been the producer of our hotel's original wine for years now!


Izutsu Wine - Wine Display.jpg

Izutsu Wine - Buena Wine.jpg


続いて、このワインは一本だけ、おしゃれなケースに入っています。こちらは樽熟成による数量限定の「シャトーイヅツ」です。このメルローは奥深い味わいの特別なワインです。

Behind these first bottles of wine, we have just one single wine being displayed in a very nice case. This is the Chateau Izutsu, a limited Merlot wine barrel-aged to give it that deep and rich flavor. It is definitely one of the most special wines from Izutsu Wine.
 

Izutsu Wine - Chateau Izutsu.jpg
 

その先には、「カベルネ・ソーヴィニヨン樽熟」「メルロー樽熟」「シャルドネ樽熟」の3つのワインが並んでいます。
前の「シャトーイヅツ」と同じように、このワインも全て大きな樽で熟成しています。その樽は、使い続けることでオークの香りや味が消えてしまう為、一般的なワインの樽は4年間程しか使用できないそうです。

The last wines of this 39th exhibition are special barrel-aged wines. Like the Chateau Izutsu, these wines have been aged in one of the big wooden barrels displayed to give it that certain special flavor. The barrels are made from oak and are typically used for four years before they are changed, as the flavors of the oak slowly start to fade over time.
 

Izutsu Wine - Barrel-Aged.jpg
 

このセレクションの中に、必ず好みに合うワインがあると思いますので、是非この地元のワインを地元の料理とともに試してみてください!

We are sure there is something for anybody's taste, so next time why not try one of these local wines along with some local dishes and enjoy!
 

Izutsu Wine - Wine Lineup.jpg
 

今回のロビー展示は10月の22日までです。

This exhibition will run until November 22.

ホテル ブエナビスタ (2017年10月 5日 10:17)| | コメント(0)

カテゴリー:ロビー展示シリーズ

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